Echipa

Munca in echipa este o arta.

In cadrul Cabinetului, colaborarea inseamna mai ales implicarea avocatilor in crearea propriilor solutii la problemele cu care se confrunta.

img_echipaFiecare membru al echipei de avocati cunoaste ceea ce se asteapta de la el.
Sunt stabilite de la inceput rezultatele asteptate de la fiecare membru al echipei in parte. Liderul echipei, avocatul titular Doru Bogdan, si-a asumat in primul rand rolul de a mentine si proteja un proces colaborativ care permite tuturor sa participe la munca grupului.

Pentru a atinge parametrii de performanta, avocatul coordonator a implementat principiile muncii in echipa, utilizand in mod colectiv, dar si individual:

– Preocuparea generala pentru solutionarea problemelor comune – pentru succesul muncii si pentru dezvoltarea spiritului de echipa s-a conturat ideea ca deciziile privind activitatea grupului sa fie luate in comun, in sensul trasat de viziunea si optiunile clientului;

– Comunicarea – dezbaterea tuturor problemelor la nivel de grup prin consultare, sedinte si referate de prezentare a punctelor de vedere si opiniilor, schimbul de argumente, dezbateri contradictorii etc.;

– Cooperarea – munca impreuna, pe baza de respect al ideilor colegului si, unde este cazul, prin insusirea opiniilor celorlalti in vederea progresului profesional. Avocatii Cabinetului nu ezita in a solicita opinii avizate altor colaboratori cu experienta in diverse alte domenii;

– Increderea – are la baza sustinerea neconditionata intre avocatii Cabinetului, lipsa de indoiala cu privire la competentele colegului. Echipierii sunt apreciati, deci spiritul de echipa este mult intarit prin faptul ca membrii isi recunosc si apreciaza reciproc activitatea si aportul fiecaruia la efortul colectiv.

Toate acestea au conturat in cadrul Cabinetului, de-a lungul timpului, o conduita profesionala bazata pe integritate si care a condus la succes pe termen lung.
In consecinta, prin cultivarea relatiilor si strategiilor bazate pe munca in echipa, pe profesionalism, seriozitate si devotament, Cabinetul si-a fabricat un ghid profesional pe care il urmeaza cu strictete si pe care il foloseste intotdeauna in relatiile cu clientii sai.

Doru Bogdan

Doru BogdanAvocat Titular

Tel. 0726.159.206
Tel. fix 0371.489.801
Fax 0349.802.181
E-mail: doru.bogdan@tmk-artrom.eu
Cristian Tudosie

Cristian TudosieAvocat Colaborator

Tel. 0736.643.246
E-mail: cristian.tudosie@tmk-artrom.eu
Maria Bogdan

Maria BogdanAvocat Colaborator

Tel. 0744.541.851
Tel. 0726.376.357
E-mail: maria.bogdan@tmk-artrom.eu
Andrei Preda

Andrei PredaAvocat Colaborator

Tel. 0743.107.027
E-mail: andi_preda@yahoo.com
Stefan Ionica

Stefan IonicaAvocat Colaborator

Tel. 0760.999.880
E-mail: stefan.ionica@tmk-artrom.eu
 Andrei Ghergu

Andrei GherguExpert tehnic judiciar

Tel. 0744.534.463
E-mail: andrei.ghergu@avocatbogdan.ro